Најновије

"Заветници" осудили нападе на Војску Србије

БЕОГРАД - Српски сабор Заветници најоштрије осуђује координисане нападе страних експозитура у Србији у виду невладиних организација, наводног “заштитника права грађана” Саше Јанковића, као и политичких лидера који су ових дана себи дали за право да захтевају преиспитивање рада Војно-безбедносне агенције, као и да генерала Љубишу Диковића и херојску 37. моторизовану јединицу оптуже за наводни ратни злочин.
Заветници на Газиместану (Фото: Правда)

Заветници на Газиместану (Фото: Правда)

Заветници захтевају од надлежних државних органа да хитно реагују на лажне оптужбе “Фонда за хуманитарно право” и да антидржавно и антиуставно деловање те организације хитно санкционишу њеном забраном.Они су у свом саопштењу подссетили да су од свог оснивања тражили да се положај свих невладиних организација које се финансирају из иностранства третира по руском моделу који таквим организацијама додељује статус страног агента. "За све оне који имају било какву недоумицу о томе ко се бори за националне интересе, а ко нарушава државну структуру Србије најбољи показатељ ће бити ко је ових дана напао оно што је остало од већ урушене Војске Србије", наводе из сабора. Како сами кажу, Заветници су свесни да Војску Србије, упркос бројним политичком злоупотребама којима је била изложена у последњих 15 година, и даље чине превасходно честити и отаџбини одани припадници, који су заслужили сваку могућу заштиту од оваквих подметања и напада.
Прочитајте још:

Протест грађана испред НБС због кредита у шваjцарцима

Више од половине грађана подржава тоталну забрану пушења у угоститељским објектима

"Српски сабор Заветници пружа пуну подршку институцији Војске Србије и њеним припадницима који су увек били први на бранику друштва и државе", закључује се у саопштењу Српског сабора Заветници. Извор: Заветници.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА