Најновије

Како да уклоните баш све непотребне Андроид апликације?

Знате оне апликације које не употребљавате, а добили сте их с телефоном и не можете да их деинсталирате? Поздравите се с њима!
Илустрација (Фото: mobilnatelefonija.net)

Илустрација (Фото: mobilnatelefonija.net)

Неке апликације које долазе са телефоном, било да су инсталиране од стране произвођача или оператера, могу се сматрати нежељеним и непотребним. Добра вест је да неки произвођачи дозвољавају корисницима да нежељене апликације уклоне са својих уређаја. Чак и поједини оператери дозвољавају исто то, а влада Јужне Кореје је чак својим корисницима дозволила да уклоне ове апликације са својих уређаја. Међутим, за све нас који не живимо у Јужној Кореји, постоји Debloater program XDA члана Gatesjunior-a. Оно што је добро, јесте да вам дозвољава да уклоните све непотребне апликације и да за то не захтева рут приступ. Debloater није званично решење из Гугл Андроид тима нити је дело неког бренда или оператера. Као и увек, користите програм на сопствену одговорност! Будите пажљиви ако ћете модификовати неке ствари зато што креатор програма не дозвољава то без његове дозволе. Исто важи и за редистрибуцију програма. Циљ програма је да блокира или онемогући апликацију на уређају преко командне линије или конзоле. Не захтева рут приступ, али ћете морати да пратите упутства и обезбедите оно што програм захтева, као на пример Виндовс оперативни систем, УСБ драјвере и минимум КитКет Андроид верзију. Ево и листе са најзанимљивијим могућностима Debloater програма: Блокира или онемогућава апликације на уређају Омогућава поновно коришћење апликација Активира блокиране апликације одједном Могућност потпуног уклањања апликација, уколико имате рут Укратко, овај програм ће једноставно онемогућити или блокирати апликације треће стране. Програмер каже да Debloater може да прочита све у реалном времену или директно са уређаја.
Прочитајте још:СТРАВА И УЖАС: Након овог снимка, плашићете се да упалите своју веб камеруЊИХ КОРИСТЕ МИЛИОНИ, И ВИ ЋЕТЕ КАДА ПРОЧИТАТЕ: Ово су руски Фејсбук, Јутјуб и Гугл (ФОТО)
Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА