Најновије

ПОДРЖАВАЈУ ПОЗИВ НА УСТАНАК?! Заказан протест због хапшења Фајгеља

НОВИ САД - Новосадско удружење "Покрет" позвало је грађане на протест због хапшења др Андреја Фајгеља који ће се одржати у среду у 17 часова, код споменика Светозара Милетића у Новом Саду.
Aндреј Фајгељ (Фото: КЦ НС)

Aндреј Фајгељ (Фото: КЦ НС)

- Позивамо грађане да не остану неми и не устукну пред најексплицитнијим обликом диктатуре, где полтрони и климоглавци Александра Вучића хапсе и приводе слободомислеће људе само зато јер су се дрзнули да ствари назову праве именом. Недопустиво је и срамно што је доктор Андреј Фајгељ ухапшен јер је изнео став да је Косово Србија, Вучић полтрон западних сила, а НАТО злочиначко удружење, док деца тајкуна која убијају колима, мистериозни власници Кантримена и издајници свих боја и фела ходају слободно и поносно, заштићени и подржани од стране режима. Покрет сматра да су подједнако срамна блага и "умерена" реаговања патриотских и наводно патриотских снага, које су између истине и слободе говора са једне и Вучићеве наклоности са друге, одабрале оно потоње без пуно кајања и размишљања. Зато Покрет у среду у 17 часова, код споменика Светозара Милетића у Новом Саду организује скуп подршке - саопштила је ова организација. Скуп се организује под слоганом "Слобода за Фајгеља, Стоп за диктатуру". Председник "Покрета" је контроверзни новосадски новинар Томислав Ловрековић који је недавно приликом гостовања на ТВ "Канал 9" скинуо кошуљу и открио мајицу са натпиом "Вучићу педеру".  Снимак тог инцидента можете видети ОВДЕ. Како је Ловрековић путем демантија подгоричкој "Победи" протурио поруку "Отпор Милу" можете погледати ОВДЕ. Фајгељ је ухапшен јер је по оцену тужилаштва у свом последњем видео блогу позвао на рушење уставног поредка. Погледајте снимак због ког је др Фајгељ ухапшен:
Прочитајте још:ОСЛОБОДИ СРБИЈУ: Слободарску шетњу поводом 97. годишњице ослобођења Војводине„Oсуђивани криминалци и курветине нам васпитавају народ а власт хапси др Фајгеља“
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА