Најновије

НИКОЛИЋ: Ако нешто исклизне са Косовом, онда је све исклизнуло, то је Милошевић најбоље осетио!

Председник Србије Томислав Николић рекао је да је Слободан Милошевић најбоље осетио како изгледа када "ствари око Косова и Метохије исклизну".
Томислав Николић (Фото: Спутњик принтскрин)

Томислав Николић (Фото: Спутњик принтскрин)

Николић је у интервјуу за Б92 говорио о Европској унији, односу са Вучићем, Косову, али и о томе каква је његова позиција у преговорима о нормализацији односа Београда и Приштине. Он је по отварању поглавља рекао да није време за еуфорију. - Нисам рекао да не треба да славимо, би сам на слављу које је организовала Влада Србије. Сматрао сам да треба да све да упозорим, и преговараче, и грађане Србије и себе самог. Можете много доброг да урадите, а ако нешто исклизне са Косовом и Метохијом, а то је Слободан Милошевић најбоље осетио на себи, онда вам је све исклизнуло, онда вам више нико не рачуна ниједну заслугу - додао је Николић. Николић је истакао и да је само изнео свој став, пошто је у “великој мери искључен из преговора”. Николић о односу са Вучићем: Никада није било сукоба међу нама, увек ми је указивао на другу страну - Марко Ђурић је постао директор владине Канцеларије за Косово и Метохију и члан Владе у преговорима, извештава ме о томе, али ја више не дајем инструкције нити одлучујем. Ја нисам био директно укључен у преговоре, било је потребно, када сам био изабран и када смо ушли у преговоре, да се покаже како сам и ја искрено за преговоре у Бриселу и за разговоре са Приштином око сређивања односа.
Прочитајте још:КРЕНУЛА КАМПАЊА: Дачић поново прича о Милошевићу у позитивном светлуДејан Лучић о уништењу Турске, Трећем светском рату и лоповима у српској политици (ВИДЕО)ЕУ ПРОПАДА – ЕВРОАЗИЈА СВЕ ЈАЧА: Лихтова у паници – ово је порука неолибералних струја!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА