Најновије

БАБА ВАНГА ПОСТАЛА ПОЗНАТА ШИРОМ СВЕТА: Медији брује о овом њеном пророчанству!

Оно што је интригирало медије у свету је то да је слепа пророчица тачно предвидела шта ће се догодити САД-у 11. септембра, као и велики цунами који се догодио 2004. године.
Баба Ванга (Фото: Јутјуб)

Баба Ванга (Фото: Јутјуб)

С друге стране, оно што их је уплашило је свакако “велики муслимански рат“ о коме је причала Ванга, те су тако поставили питање: "Да ли је слепа Бугарка предвидела долазак Исламске државе?!" Наиме, баба Ванга је предвидела да ће 2016. године Европа бити готово празна и без људи, а најавила је да ће 2043. године Старим континентом завладати муслимани. Она је прорекла да ће Трећи светски рат почети 2010. године, али тако што ће сукоби прво избити у земљама где ће народ ратовати међусобно, а да ће се касније то ширити читавим светом. Ванга је навела да ће муслимани преживеле Европљане елиминисати употребом хемијског оружја. Светски медији, ова њена пророчанства повезују са дешавањима на Блиском истоку, али и у Сирији, те тако, не само да шушкају како је Бугарка најавила долазак Исламске државе, него и страхују од тога да ће се баба Вангино пророчанство остварити до краја.
Прочитајте још:БАБА ВАНГА РЕКЛА ДА ТУРСКОЈ НЕМА СПАСА: Последње речи пророчице биле о Владимиру и Турској!СВЕТСКЕ КАТАСТРОФЕ БАБА ВАНГЕ: Курск тоне, лешеви жртава су свуда!
Извор: srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА