Најновије

КАД ВОДОПАД ПОТЕЧЕ УЗВОДНО, ОНДА ЋЕ... Да ли је ово знак почетка Апокалипсе?! (ВИДЕО)

ГАСАДАЛУР - Екстремни временски услови погодили су Фарска Острва у недељу и проузроковали невероватну појаву. Водопад је почео да тече узводно!
Водопад тече узводно (фото: Фејсбук видео принтскрин)

Водопад тече узводно (фото: Фејсбук видео принтскрин)

Овај бизарни догађај одиграо се када је јак ветар погодио Гасадалур, приобално насеље на Фарским Острвима. Река која се преко литице падајући уливала у море, променила је смер, јер је ветар био толико јак да је слао воду у вис и назад преко стене. Овај снимак је брзо постао хит на друштвеним мрежама, али ту се нашао и велики број коментара који су у овоме препознали знак да је крај човечанства близу. Ако би постојало неко прочанство у вези водопада који теку узбрдо, оно би вероватно почело речима: "Кад водопади потеку узводно, онда ће..." Погледајте и ви снимак па процените да ли нам прети Апокалипса.
WATERFALL BLOWN UPWARDSExtreme weather conditions hit the Faroe Islands and caused a waterfall to apparently move upwards on Saturday. The bizarre sight came as heavy winds and waves hit Gásadalur, a settlement on the coast of the Faroe Islands. Posted by Mortan Mortensen on субота 5. децембар 2015.
Прочитајте још: 
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА