Најновије

"Скандалозна одлука Скупштине АП Војводине"

НОВИ САД - На данашњој седници Скупштине Аутономне покрајине Војводине није усвојена одлука о употреби традиционалних симбола АП Војводине јер посланици Демократске странке и Лиге социјалдемократа Војводине нису подржали овај предлог, саопштила је дана Трећа Србија.
Грб Треће Србије (Фото: ТС)

Грб Треће Србије (Фото: ТС)

- За нас из Треће Србије ово је јасан показатељ наставка пропагирања антидржавне политике и залагања за концепт Војводине као европског региона који има све мање везе са државом Подсећамо јавност да актуелни симболи АП Војводине нису утемељени ни у једном tрадиционалном симболу северне српске покрајине нити у историјским чињеницама, те да би усвајање и употреба традиционалних симбола тј. српске тробојке и грба Војводства Србије из 1848. године макар мало побољшало стање у овој важној области - саопштавају из ове организације. Трећа Србија је данас још једном затражила хитно расписивање ванредних покрајинских избори.
Прочитајте још:ЈОШ ЈЕДНА „ЕКСКЛУЗИВНА“ ВЕСТ: Путин прихватио ислам! (ВИДЕО)Јерков: За фирме има стотине милиона, а за просветаре нема 23 милиона евраСРС: ЕУ је гробница народа
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА