Најновије

ПАЉЕВИНА: Немачки амбасадор захтева истрагу до самог политичког врха!

БEOГРAД - Aмбасадор Немачке у Србиjи Хаjнц Вилхелм изразио jе наду да ће бити пронађени одговорни за паљење амбасада 2008. године и додао да немачка влада и парламент сматраjу да jе веома важно истражити таj случаj.
Вилхелм: Не само полицајце! (Фото: ЈуТјуб)

Вилхелм: Не само полицајце! (Фото: ЈуТјуб)

Oн jе у изjави за Б92 истакао да ниjе довољно утврдити одговорност само полицаjаца, већ и оних коjи доносе одлуке. "Заиста желим да се захвалим Mинистарству унутрашњих послова и радноj групи коjа jе радила на томе, знам да су вршена нека салсушања, да су идентификована нека лица...", рекао jе Вилхелм. Mинистар унутрашњих послова Небоjша Стефановић изjавио jе раниjе данас да jе истрага у вези са паљењем амбасада 2008. године завршена и утврђено да нису предузете све радње коjе су биле могуће.
Прочитајте још:Кад би данас били избори – председник Србије би био…!?
Стефановић jе на конференциjи за новинаре рекао да jе полициjа дошла до података коjе jе представила тужилаштву и да ће, после консултациjа са тужилаштвом, бити подигнуте кривичне приjаве због чињења или нечињења. "Ускоро очекуjем епилог истраге и могу да кажем да jе истрагом утврђено да нису предузете све радње коjе су биле могуће и да ће због тога одређени кораци бити предузети", рекао jе Стефановић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА