Најновије

ХАОС У "ПАРОВИМА": Лепа плакала зато што Змај хоће да је је*е!

Хистерична интернет звезда запретила је да ће је*ати сваку жену која буде спавала са њим у истом кревету, па чак и Лепу.
Хтео би и Лепу....(Фото: Public)

Хтео би и Лепу....(Фото: Public)

- Која год да легне са мном у кревет имаћемо секс - објаснио је Змај, који данима наскаче на све девојке у кући са жељом да их одвуче у кревет. Када је ово чула краљица народне музике доживела је нервни напад и бризнула у плач. Она је одмах захтевала од продукције да казни Змаја, а затим се и издрала на њега. - Јел и мене убрајаш у ту причу са ким би спавао? Срам те било, моје име не смеш да спомињеш. Ја сам бре личност - викала је Лепа. Илија није одустајао од намере да старију певачицу одвуче у кревет иако Лепа Лукић има 75 година! - Па шта ако хоћу секс са Лепом, она је старија од мене само десет година. Требало би да се увреде ове младе девојке - викао је Змај. Он је због овога кажњен, па је морао да спава сам на поду.
Прочитајте још:Да ли ће засенити Мацу Дискрецију и Атину Ферари: Ово је нова учесница ријалитија „Парови“ (ФОТО)Продукција показала Ружици шта Игор прича о њој: Погледајте њену реакцију
Извор: beta.informer.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА