Најновије

Oва српска реперка никад неће наступити у Сарајеву: Над сивим ћелијама ратни злочин, убијена као муслиман у Фочи (ВИДЕО)

Млада српска звезда у успону, реперка Мими Мерцедез по свему судећи нема претензија гради каријеру и у Босни и Херцеговини. Наиме, контроверзна реперка која пева о промискуитету, наркоманији и криминалу у својој најновијој песми "Варљиво лето", коју је снимила у сарадњи са неколико репера, спомиње убијање муслимана у Фочи.
Као муслиман у Фочи (Фото: Јутјуб)

Као муслиман у Фочи (Фото: Јутјуб)

Наиме, Мими пева о томе како је дрогирана правећи поређење са "убијеним муслиманом у Фочи". -...кажем, набуџим сисе и сакријем очи, па боли ме пичка колико се кочим, над сивим ћелијама ратни злочин, убијена као муслиман у Фочи... - пева Мими. Цео спот је урађен у маниру 9о-их а актери су обучени у дизалашке тренерке из тог времена. Занимљив детаљ је да је спот сниман у близини куће Жељка Ражнатовића Аркана који се такође спомиње у песми што додатно повећава провокацију. Имајући у виду реакције јавности у Федерацији Босне и Херцеговине на сличне текстуалне садржаје српских песама, мало је вероватно да ће "велико дупе" Мими Мерцедез ићи у Сарајево.
Прочитајте још:Албанци напали победника „Евросонга“ јер је „газио“ њихову заставу (ФОТО)
Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА