Најновије

Монструм који је рушио споменик Србима ухапшен због пљачке

САРАЈЕВО- У полицијској акцији у Сарајеву ухапшен је Мирза Хатић, осумњичен за кривично дело изнуда, а раније је хапшен и због рушења крста на Златишту.
Хатић (Фото: Фејсбук)

Хатић (Фото: Фејсбук)

Како је објавио Дневни аваз, Хатића и још две особе испред хотела Босниа ухапсила је Федерална полиција по налогу Кантоналног тужилаштва Сарајево. Због ове акције саобраћај у центру града је био успорен, а поједине улице у потпуности блокирана. - Тачно је да је мој клијент Мирза Хатић ухапшен. У моменту хапшења се налазио у хотелу "Босниа", а поред њега је у хотелу је пронађено 50.000 еура. Мој клијент тврди да то није његов новац. Хатић је током хапшења задобио повреде лица јер је пао. Изјаву ће тек сутра дати - рекао је Омар Мехмедбашић, Хатићев адвокат, додајући да је у току претрес, станова и аутомобила које користи Хатић.
Прочитајте још:Министарство одбране Русије први пут објавило фотографије најновијих модела војне техникеШОКАНТНО: Чак Норис се уплашио војне вежбе у Тексасу?!
Портал наводи да је Мирза Хатић из Сарајева хапшен и раније због различитих кривичних дела а да је у јавности познат по рушењу крста на Златишту. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА