Најновије

Одбојкашице Србије освојиле бронзану медаљу

Одбојкашице Србије освојиле су бронзану медаљу на Европским играма у Бакуу. У борби за треће место савладале су домаћу селекцију Азербејџана са 3:2 (21:25, 25:19, 17:25, 25:14, 15:9).
Бронзане одбојкашице (Фото: ossrb.org)

Бронзане одбојкашице (Фото: ossrb.org)

Велика борба у пет сетова припала је одбојкашицама Србије. Наше девојке два пута су морале да јуре предност у сетовима, али су на крају преокренуле резултат после веома незвесне завршнице и меча који је одлучен после више од два сата игре. Изабранице Зорана Терзића имале су више живаца и снаге у одлучујућем петом сету, када је Бранкица Михајловић у кључним тренуцима преузела одговорност и са неколико одличних смечева донела треће место Србији. Најефикаснија у српском тиму била је Милена Рашић са 17 поена, Јована Стевановић је додала 13, а Марта Дрпа имала је 12. Тим Србије на Европским играма у Азербејџану је до сада освојио 15 медаља, од чега осам златних, четири сребрне и три бронзане.
Прочитајте још:Кошаркашице Србије у финалу Европског првенстваСРБИЈА – СПОРТСКА ВЕЛЕСИЛА: И ватерполисти се враћају кући са најсјајнијим одличјем! (ВИДЕО)
Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА