Најновије

ЈЕЛЕНА ГОЛУБОВИЋ: Марић је због мене имао инфаркт, а ако почнем да причам завршиће каријеру

Јелена Голубовић је пре неколико дана напустила ријалити "Хотел Малдиви" и после више од 4 месеца се вратила својој породици.
Јелена Голубовић (Фото: ТВ Хепи)

Јелена Голубовић (Фото: ТВ Хепи)

Након што је изашла, открила је неке ствари које нисмо очекивали. Како каже, Миломир Марић је због ње имао инфаркт. "Једна ствар је очигледна, ја сам та особа због које је Марић имао инфаркт. Људи из продукције су ми рекли да сам ја та због које је имао инфаркт и да се све време плашио шта ћу да причам доле, јер одлично зна да многе ствари знам о њему. Није могао да буде миран док не изађем из ријалитија и сада коначно може да одахне. У ријалитију сам испричала за књигу "Србија убија" и тада је он престао да говори о мени. Зна да многе ствари знам о њему и да сам упућена у цео његов живот. Рекла сам му многе ружне речи након тога што је поменуо човека којег није смео, не дам да ми дира пријатеље. Била сам та каписла због које је имао инфаркт и чула сам да су се буквално борили за његов живот", прича Голубовићка и наставља: "Марића сам виђала на славама ДСС-а и онда он мене извређа у емисији и како су мене челни људи поменуте странке лансирали. А то нема везе с везом. Када је то изговорио, био је стварно јадан, јер је узео у уста особу која не помера руке и ноге, а он га је прозвао да је мени помогао. Што га није прозвао док је био министар полиције, а не сада, када човек не може да се брани. Срам га било. Он је само једном скренуо причу и престао мене да прозива оног тренутка када је сазнао да је радио са мојим стрицем и да му је он био уредник. Тада је схватио да много знам о њему и када бих почела да причам, могао би да заврши свој посао", објаснила је Јелена. Она је током ријалитија говорила да има дечка, а онда и да су раскинули. "Раскинула сам јер после четири месеца није желео да ме сачека испред виле. Није морао ни то да учини, могао је код куће да ме сачека, као што је то и моја бака урадила. Као образложење је навео да не жели да га сликају новинари, али мене то не занима", објашњава Голубовићка и додаје шта ће урадити са наградом од 25.000 евра коју је добила као другопласирана у ријалитију "Парови". "Када добијем награду из "Парова" прво ћу вратити дугове, а онда ћу, уколико остане пара, купити кућу", каже глумица.
Прочитајте још:ВРЕЛО: Чик склоните поглед са ове вреле манекенке! (ХОТ ФОТО/ВИДЕО)ОВАКО ИВАН ИЗГЛЕДА ПОСЛЕ БАТИНА: Ево шта је Гавриловић рекао о тучи са Микијем у Малдивима!
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА