Најновије

ТАЛАЧКА КРИЗА У ПАРИЗУ: Наоружани нападачи држе као таоце 10 особа

Наоружани нападачи заузели су једну продавницу у близини Париза. У њој се у тренутку напада налазило око 10 особа, објавио је АФП. У току је полицијска акција.Према извјештају локалних медија, два до три нападача упала су у продавницу Примарк у Villeneuve-la-Garenneu око 6:30 по локалном времену.
Фото: Google Street View

Фото: Google Street View

Полиција засад верује да се ради о покушају оружане пљачке. Полиција је навела да су специјалне снаге послате на место инцидента у Villeneuve-la-Garenneu , пренела је агенција АФП.Ројтерс додаје да је извор из полиције потврдио да се 10 особа воде као нестала, али није могао да потврди извештаје да су узети као таоци. Према писању Ле Фигара који цитира полицијске изворе, један запослени Примарка послао је смс пријатељу око 7 сати ујутро у којој је написао да су у продавницу упала два наоружана мушкарца. Специјална полиција окружила је продавницу док су околне трговине затворене.Инцидент се догодио у месту Вилнуво ла Жарен у региону От-д-Сен северозападно од француске престонице. За сада нема извештаја о жртвама или пак захтевима отмичара.
Прочитајте још:МА КАКВИ НАВИЈАЧИ: Вучића гађало и обезбеђење организатора, вређао га и водитељ програма у Поточарима (ВИДЕО)ОВО МОРА ДА СЕ КАЖЕ: Да није било ових злочина над Србима данас не би било гробља у Поточарима!
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА