Најновије

"Велика Британија ће сарађивати са САД у борби против ИД"

Велика Британије је посвећена сарадњи са САД-ом, како би могли да униште “калифат“ Исламске државе, изјавио је британски премијер Дејвид Камерон.
Исламски екстрамисти (Фото: presstv.ir)

Исламски екстрамисти (Фото: presstv.ir)

Он је навео да би желео да Британци ураде "нешто више", али да мора да добије подршку парламента. Посланици су пре две године били против слања војних снага у Сирију. Он је такође упозорио све младе Британце, говорећи да сви који се прикључе Исламској држави заврше као "топовско месо". "Ако сте дечак, испраће вам мозак, везаће бомбу за ваше тело и разнеће вас. Ако сте девојчица, они ће вас заробити и злостављати", нагласио је Камерон. Камерон је навео да у парламенту трају расправе о томе шта Британија може да учини како би уништила калифат. "Ако заиста желите да их се отарасимо потребно је да станемо на ратну ногу. Ја у принципу нисам био против тога да се америчке и британске трупе удруже са копненим снагама и боре против ИД", саопштио је Камерон.
Прочитајте још:„Мислио сам да је руска пропаганда, али…“ВАРНИЧИ У САД: Окршај ККК и Црних пантера на улици (ВИДЕО)БИТКА ЗА ДОЊЕЦК: Пуца на све стране (ВИДЕО)
Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА