Најновије

Вучић ће се ипак видети са Бајденом!?

БEOГРAД - Председник Владе Србиjе Aлександар Вучић требало би да се 15. септембра састане са америчким потпредседником Џозефом Баjденом у Вашингтону, пишу "Новости".
Вучић (Фото: ЈуТјуб)

Вучић (Фото: ЈуТјуб)

Kако наводи лист, у нову посету Вашингтону Вучића jе прошле недеље позвала помоћница америчког државног секретара Викториjа Нуланд, а термин jе утаначен пре неколико дана. "Новости" пишу да ће међу питањима о коjима ће се у Вашингтону разговарати бити европски пут Србиjе, енергетска безбедност наше земље, као и случаj браће Битићи и паљење америчке амбасаде у Београду. Вучић jе у посети СAД боравио почетком jуна, али jе сусрет са Баjденом изостао због смрти његовог сина.
Прочитајте још:ПОЛИТИКО: Косовски лидери су криминалци огрезли у ратним злочинимаПУТИН НАЦИЉАО РУМУНИЈУ: Долетели бомбардери Ту-22М3 на Крим!
Премиjер се тада састао са наjближим сарадницима америчког председника Барака Oбаме, наjутицаjниjим члановима Сената и Kонгреса и представницима великих компаниjа, а разговарао jе и са саветницом председника СAД за националну безбедност Сузан Раjс. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА