Најновије

ДСС обележева 23 године постојања: Ми смо једина истинска опозиција!

БEOГРAД - Демократска странка Србиjе (ДСС) обележава данас 23 године постоjања, као jедина истинска опозициона странка у Србиjи, изjавила jе председница Санда Рашковић Ивић.
Санда Рашковић Ивић (Фото: ДСС)

Санда Рашковић Ивић (Фото: ДСС)

Oна jе у писаноj изjави медиjима навела да jе ДСС целокупним своjим деловањем, док jе била на власти и у опозициjи - раниjе и данас, доказала да jе доследни бранилац српских националних интереса и поборник успостављања Србиjе као демократске и правне државе. "Њен антиглобализам, противљење уласку Србиjе у EУ и НATO, борба за очување териториjалног интегритета, економска политика базирана на развоjу домаће привреде и залагање за Србиjу као социjално праведне државе, сметаjу jеднако Вашингтону, Бриселу и српским еврофилним странкама", истакла jе она. Према њеним речима, еврофилне странке - Српска напредна странка и Демократска странка, "од Србиjе ствараjу вазалну и криминализовану државу". "Ниjе нам први пут да трпимо ударе и притиске. Никада они нису на дуге стазе уродили плодом, па неће ни сада", поручила jе Рашковић Ивић.
Прочитајте још:Ратна репортажа: Заробљен црнац на ТребевићуРАТ ПИСМИМА У СРБИЈИ: Шта стоји иза пристиглих писама Вучићу и Николићу!?
"Данас, када поносно обележавамо 23 године борбе за Србиjу, обећавамо да ће ДСС наставити да дели судбину народа и бескомпромисну борбу за остварење његових интереса, вођена искуством сопствених успеха при вршењу власти, коjи су Србиjу од 2004-2008. године унапредили, али и свесна грешака коjе jе чинила", казала jе она. Рашковић Ивић jе закључила да у странци знаjу и веруjу да ће Србиjа поново бити слободна, истичући да jедино ДСС таквом може да jе учини. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА