Најновије

ЦИПРАСОВО ПРАВОСЛАВЉЕ: Грци гласају да српски манастири буду шиптарски!?

ПРИШТИНА - Заменик министра спољних послова самопрокламованог Косова Петрит Селими је изјавио да је Грчка обећала да ће гласати за чланство Косова у Интерполу и Организацији Уједињених нација за образовање науку и културу (УНЕСКО), пише данас Зери.
Ципрас у ЕУ парламенту (Фото: ЈуТјуб)

Ципрас у ЕУ парламенту (Фото: ЈуТјуб)

Поводом оцене министра спољних послова Србије Ивице Дачића да би пријем Косова у УНЕСКО био неприхватљив, пошто се не ради о држави, Селими је рекао да такве тврдње нису у складу са међународним правом, преноси агенција ФоНет. Подсећамо, Ивица Дачић, шеф српске дипломатије, изјавио је да је српска влада тражила објашњење од грчких власти поводом изјаве шефа грчке дипломатије Никоса Коцијаса да ће Грчка подржати чланство Косова у међународним организацијама. По свему судећи, обзиром да су изјаве јасне и директне и из Атине и из Приштине, Грчка ће бити савезник Србије који ће нам ударити нож у леђа и то ни више ни мање него баш по питању које нас највише везује као два народа, а то је православно наслеђе и православна култура и вера.
Прочитајте још:ОТКРИВЕН: Ово је специјални агент „Исламске државе“ у Србији (ФОТО)СМЕХОТРЕС: Путин се шали о Украјини! (ВИДЕО)
Извор: Правда / ФоНет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА