Најновије

ИДЕ У ПОЛИТИКУ: Кустурица кандидат СНСД-а?

ТРЕБИЊЕ - Филмски режисер Емир Кустурица могао би бити кандидат СНСД-а за градоначелника Требиња на наредним локалним изборима?!
Емир Кустурица (Фото: Медија Центар)

Емир Кустурица (Фото: Медија Центар)

„Идеја постоји“, одговорио је данас кратко Емир Кустурица за Радио Требиње, не желећи да открије више детаља. Незваничне информације да би Емир Кустурица могао бити први адут СНСД-а на локалним изборима наредне године појавила се још пре три месеца из извора блиских требињском СНСД-у, али службене потврде – нема. Незванично, о могућој кандидатури Кустурице разговарало се и на недавно одржаним састанцима локалних структура ове странке. Председник Градског одбора СНСД-а Лука Петровић је за Радио Требиње рекао „да постоје индиције, али да је рано говорити о томе, јер још није одржана седница Градског нити Главног одбора СНСД-а“. Петровић је навео да није лично разговарао са Кустурицом на ову тему.

Вучуревић: Побеђујем, макар и Кустурица био противкандидат

Градоначелник Требиња Славко Вучуревић уверен је у своју победу и на наредним локалним изборима. „Може СНСД кандидовати било кога, али ја ћу победити“, прокоментарисао је Вучуревић кратко информације да је Кустурица потенцијални кандидат за првог човека Требиња.
Прочитајте још:ШТРАХЕ: Апсолутно подржавам референдум у Републици Српској!ЗАПАД СЛАБИ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ: Желе да смање надлежности Српске, а да ојачају централизам!ОПЕТ РОВАРИ: Потпредседник Републике Српске захтева већу безбедност за Бошњаке
Извор: Радио Требиње

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА