Најновије

Двери подигле ограду испред седишта ЕУ

БЕОГРАД - Припадници покрета Двери симболично су данас подигли ограду испред зграде у којој се налази седиште Делегације Европске уније у Београду, у знак протеста због кризе избеглица за коју окривљују ЕУ.
Бошко Обрадовић (Фото: ЈуТјуб)

Бошко Обрадовић (Фото: ЈуТјуб)

Наш проблем у Србији нису имигранти, азиланти и избеглице, већ ЕУ, изјавио је медијима председник Двери Бошко Обрадовић, додајући да "неће проћи идеја да се од Србије направи велики азилантски центар". Он је рекао да је видљиво да ЕУ гради зидове према Србији и покушава да имигранте задржи овде. То је за Двери потпуно недопустиво, рекао је Обрадовић и додао да Србија мора да се супротстави диктату из Брисела. Према његовим речима, Србија и њени грађани нису криви за имигрантску кризу и она не може да реши тај проблем јер нема за то капацитете. Очекујемо да ће мигрантима бити омогућено да наставе пут ка земљама западне Европе где једино њихови проблеми могу да се реше, рекао је он.
Прочитајте још:(ИНТЕРВЈУ) Иван Ивановић – аутор књиге која је најавила распад ДвериКАКО СЕ БОГАТЕ МАЈКЕ СРЕБРЕНИЦЕ: Ево шта све имају и како су то стекле! (ВИДЕО)Ево шта је Кустурица стварно рекао о „кандидатури за градоначелника“ (ВИДЕО)
Извор: Фонет / НСПМ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА