Најновије

ПОПОВИЋ: СНП једва чека изборе

Српска народна партија је спремна за парламентарне изборе без обзира на то да ли ће они бити расписани за 30, 60 дана или две године, рекао је данас лидер те странке Ненад Поповић.
Ненад Поповић (Фото: СНП)

Ненад Поповић (Фото: СНП)

"Радимо са свим локалним одборима и људи нам прилазе. Уколико премијер сматра да су нам ванредни парламентарни избори неопходни потпуно подржавамо ту идеју", навео је Поповић. Поповић оцењује да је време да се после свих промена српска политичка сцена рашчисти и на новој платформи крене у будућност.Он сматра да грађани Србије морају много боље да живе, имају веће плате и пензије, а домаћице више средстава у кућним буџетима. Упитан да прокоментарише какав изборни резултат СНП очекује у случају евентуалног расписивања ванредних парламентарних избора, Поповић каже да је рано говорити о томе. "Ми смо свакако спремни. Будући да нам по закону следују локални и покрајински избори припремамо се пуном снагом. О евентуалним коалицијама разговараћемо након њиховог расписивања", закључио је Поповић.
Прочитајте још:Костреш: Нема рационалних разлога за ванредне избореПајтић о изборима: Људи се плаше да кажу да су за опозицијуСамофалов: СДС спреман за изборе
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА