Најновије

ЊУЈОРЧАНИН МЕЂ' ЧЕТНИЦИМА: Он је бранио Сарајево са војводом Алексићем! (ВИДЕО)

САРАЈЕВО - Истакнути четнички војвода, Славко Алексић, познат је по неустрашивој борби током рата деведесетих у Сарајеву и околини, а међу његовим борцима било је добровољаца из целог света.
Зак Новковић (Фото: ЈуТјуб)

Зак Новковић (Фото: ЈуТјуб)

Међу тим добровољцима је и Зак Новковић, Американац српског порекла, који је дошао из Њујорка у БиХ да стане у одбрану од агресије коју су спроводили Муслимани уз подршку западних спонзора, на првом месту Сједињених Америчких Држава. Иначе, Новковић је данас добровољац у Новорусији и тамо га зову Зак Новак. Иако је овај снимак део америчке пропаганде и пропраћен је "сувишним" коментарима аутора, остао је као документарни запис четничких јединица војводе Славка Алексића и борбе сарајевских Срба деведесетих. Новковић хвали војводу Алексића и лидера СРС, др Војислава Шешеља. Каже да му је довољно да види децу и људе који у сузама грле војводу Алексића када ослободе део града и да је ту зато да "брани Србију и Сарајево". Оно што је интересантно је да Новковић каже да је "за њега и Слободан Милошевић четник, без обзира што неки говоре да је он комуниста". Погледајте шта све каже добровољац из Америке једној америчкој телевизијској екипи:
Прочитајте још:Робертс: Америка нема енергије да се одржи као супер-силаЊЕГОВА СЛИКА ЈЕ ОБИШЛА СВЕТ: Дечак са трактора – где је и шта ради данас!? (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА