Најновије

Рудан: Након "Олује" рођено је чудовиште које се данас зове Хрватска

Хрватски писац Ведрана Рудан сматра да је акцијом хрватске војске "Олуја" извршено етничко чишћење Срба и, како истиче, "рођено чудовоште која се данас зове Хрватска".
Ведрана Рудан (Фото: rudan.info)

Ведрана Рудан (Фото: rudan.info)

Она на свом интернет-сајту наглашава да не зна дефиницију "Олује", али да зна да је током те акције неколико хиљада хрватских војника протерало 200.000 или 300.000 Срба и да је Хрватска "етнички чиста", преносе београдски медији. - Као да је број битан. Краће, "Олујом" смо "ми" Хрватску очистили од Срба. Они који нису на вријеме кренули путем који им је означио Милошевић у договору са Туђманом, а све су благословили Амери, остали су без главе или били бачени у бунар. Запаљене су и српске куће. Колико их је спаљено? Ма, кога брига, истиче Рудан. Она оцењује да већина Хрвата, ипак, слави "Олују" као "нешто из чега се родила Хрватска". - Боже, колико би нам свима било боље да се никад није родило чудовиште које се данас зове Хрватска, пише, између осталог, Руданова.
Прочитајте још:ХРВАТИ ТЕРАЈУ СРБЕ ДА СЛАВЕ ЗЛОЧИНАЧКУ ОЛУЈУ: Ставите шаховнице на куће!ОВО СУ БАКИРОВИ МОМЦИ: Пре подне клањају, после подне се сликају међу задњицама!Јосиповић: „Олуја“ је значила ослобођење од окупације
Извор: Срна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА