Најновије

СНС: Пајтићу, поднеси оставку!

БEOГРAД - Српска напредна странка (СНС) саопштила jе данас да jе краjње време да председник покраjинске владе Боjан Паjтић послуша вољу грађана и поднесе оставку на то место, како би се зауставило даље девастирање и пљачкање покраjине.
СНС и ДС (Фото: Правда)

СНС и ДС (Фото: Правда)

"Поручуjемо Паjтићу, коjи никада ништа не ради у корист Воjвођана и коjи никада ниjе на свом радном месту, да jе краjње време да послуша вољу грађана и поднесе оставку на месту премиjера AПВ како би се зауставило даље девастирање и пљачкање покраjине", пишу напредњаци. Oни су упитали ДС да ли их jе председник Паjтић обавестио колико jош дуго планира да се одмара у Хрватскоj од свог нерада и да ли ће се удостоjити да jедан дан у овоj години проведе на свом радном месту. Kада су у питању графити, коjи су jуче на новосадским улицама позивали на смрт Паjтића, СНС поручуjе да jе њихов jедини циљ да уруше углед Србиjе, а надлежне jе упитала да ли су открили ко су починиоци, да ли случаjно припадаjу некоj политичкоj партиjи и да ли jе та партиjа случаjно на власти у Воjводини. Напредњаци су ДС упитали и зашто им толико смета изjава министра унутрашњих послова Небоjше Стефановића, коjи jе рекао да ће надлежни државни органи одмах реаговати, открити и казнити починиоца тог срамног дела и шта то криjу од грађана.
Прочитајте још:Шешељ упутио „туристички савет“ ХрватимаУЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО: Ево како је хрватска војска убијала Србе док су бежали од Олује!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА