Најновије

ПОБУНА УКРАЈИНАЦА: Спречен атентат на Авакова

КИЈЕВ - Служба безбедности Украјине (СБУ) је саопштила да је спречен атентат на министра унутрашњих послова Украјине, Арсена Авакова.
Арсен Аваков (Фото: ЈуТјуб)

Арсен Аваков (Фото: ЈуТјуб)

СБУ је спровела неколико операција како би уништила терористичке групације и побуњене фракције у редовима украјинске армије због политике коју води Кијев. У низу тих операција, спречено је неколико убистава, а међу њима разбијена и групација која је планирала атентат на Авакова, пишу украјински медији. Разбијена је група у Харкову која је планирала убиство Авакова, а ухапшен је и главни вођа ове групе, командант батаљона "Слобожаншчина". Група је хтела да ликвидира неколико посланика, полицајаца и војних лица, наводе украјински медији. Украјинско друштво и народ се поларизује на оне који подржавају помирљиву политику и Мински споразум и на оне који заступају радикална гледишта да Крим треба бити враћен, те рат настављен до апсолутне победе.
Прочитајте још:НАЈВЕЋА ПРЕВАРА У ВЕЗИ МИГРАНАТА: У Саудијској Арабији празно насеље за 3 милиона становника (ВИДЕО)ЛАВРОВ: Логика Џона Керија поводом Сирије потпуно је окренута наглавачке
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА