Најновије

Oвај човек ће сахранити ријалитије у Србији (ВИДЕО)

НОВИ САД - Директор Културног центра Нови Сад и један од оснивача Српске лиге Бојан Панаотовић недавно је доспео у жижу јавности целог региона захтевајући да се уведе порез на кич и шунд којим би превасходно биле опорезовани медији који емитују ријалитије. Гостујући у емисији "Знак питања" на ТВ Мост Панаотовић је објаснио зашто су ријалити емисије погубне за друштво.
Бојан Панаотовић је један од оснивача Српске лиге (Фото: Mc.rs)

Бојан Панаотовић је један од оснивача Српске лиге (Фото: Mc.rs)

- Те Станије, Сораје, Дискреције, Кристијани, Филипи и тако даље су вам нови узори младих. Да нема Ђоковића и још неколико таквих, узори би били би искључиво они. Шта да очекујете као друштво када вам се омладина угледа на Мацу Дискрецију. Шта једна мајка може да очекује ако је лектира и пожељна личност њеном детету Маца Дискреција или Тијана Ајфон. Можемо само да очекујемо пропаст и духовно, медијско, ментално и политичко сурвавање у провалију - каже Панаотовић. Панаотовић каже да су ријалити програми отров и да на њих треба увести акцизу. Погледајте шта је још Панаотовић рекао о ријалити емисијама:
Прочитајте још:(ИНТЕРВЈУ) Верица Винсент Кол: Не мислим да су сви ријалитији исто ђубреСрпска лига: Озбиљно су уздрмани темељи ЕУ, подржавамо контрамере Хрватској!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА