Најновије

БРУТАЛНО ШИРЕЊЕ РУСКЕ ВОЈСКЕ: Огроман раст ваздушно-космичких снага Русије!

МОСКВА - Ваздушно–космичке снаге Русије очекују да у 2016. години добију више од 140 авиона и хеликоптера, саопштио је новинарима главни командант тих снага Виктор Бондарјов.
Руски змај (Фото: ЈуТјуб)

Руски змај (Фото: ЈуТјуб)

„Очекујемо и уверени смо да ће јавне набавке у 2016. години бити испуњене у пуном обиму. Планирана је испорука више од 140 авиона и хеликоптера, више од 200.000 комада авијационе муниције, више од 70 радара и 40 против–ваздушних ракетних комплекса и система, око 60 типова космичког наоружања“, набројао је генерал. Он је подсетио да су у 2015. години Ваздушно–космичке снаге добиле више од 190 савремених авиона и хеликоптера, као и више од 30.000 комада различите авијационе муниције. Према његовим речима, удео савремене и модернизоване технике у тим снагама тренутно износи 68 одсто. „Веома радује што смо добили два авиона Су–34 више него што је планирано. Техника сада долази квартално, а не као што је то било раније — све на крају године. Она више није ускладиштена у предузећима“, нагласио је Бондарјов.
Прочитајте још:ДА ЛИ СУ ПИТАЛИ АСАДА: Американци граде ваздухопловну базу у СиријиМИГРАНТИ СУ МАСОВНО СИЛОВАЛИ: Напади се нису догодили само у Келну!
Извор: Vostok.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА