Најновије

БУРНО У СКУПШТИНИ: Расправа о заглупљивању народа, ријалитију и концерту Здравка Чолића!

БЕОГРАД - Председница скупштинског одбора за културу Маја Гојковић подсетила је данас да су ријалити програми, који су били главна тема критика опозиције током расправе о члановима РЕМ-а, почели да се приказују још 2006. у време власти ДС и ДСС.

Скупштина Србије (Фото: Синхуа)

"Знам да сви обожавају да говоре, период од 2014. до 2016. да спомињу Александра Вучића, баш је он смислио те ријалитије. Убеђена сам да није. То је било 2006. и Велики брат је почео да се емитује на ТВ Б92. То је први ријалити у Србији", рекла је Гојковић и подсетила да је у то време председник државе био Борис Тадић, а премијер Војислав Коштуница.
Одговарајући на критике опозиције да се ријалити програми приказују због "заглупљивања" народа, Гојковић је питала да ли је то Војислав Коштуница хтео да нас заглупи заједно са Борисом Тадићем и са Драганом Којадиновићем као министром културе.
Рекла је и да нико тада није дигао глас да се укине ријалити програм нити је дизао глас због цензуре у медијима.
"Искрено, надам да ће људи које ћемо изабрати употпунити рад РЕМ-а и снагом свог утицај урадити оно šто му слово закона налаже", казала је Гојковић.
На њене наводе реаговао је посланик ДС Горан Ћирић који је рекао да у време када је ДС био на власти моžда јесте било ријалити програма, али да је било и слободе говора и емисије "Утисак недеље".
Гојковић је током расправе поменула и да ју је председник ДС Драган Шутановац на концерту Здравка Чолића подигао са места, што, како је рекла, говори о његовој некултури, али и о понашању тадашње већине. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА