Најновије

НИКОЛИЋ: А зашто да се не кандидујем?

Председник Србиjе Tомислав Николић рекао jе данас да нема ниjедног разлога због коjег се не би кандидовао на следећим председничким изборима, али да jе о њима jош рано говорити.

Томислав Николић (Фото: predsednik.rs)

"Не бих волео да се Србиjа због неке моjе изjаве окрене кампањи за председничке изборе. Предуго би траjала кампања, а jа барем имам jош посла", рекао jе Николић. Oдговараjући на питање руских новинара да ли ће се кандидовати на предстоjећим председничким изборима, Николић jе рекао да не постоjи разлог да се не кандидуjе. "Tаj разлог ниjе ни неспособност, таj разлог ниjе здравље, таj разлог ниjе умор и таj разлог ниjе да сам jа завршио све послове - нисам. Дакле такав разлог не постоjи, видећемо", напоменуо jе председник Србиjе. Oн jе нагласио да има jош много тога да обави, те да jе jош изазова коjи морају да буду решени до председничких избора.
Избори ће, како jе истакао, бити на време - редовни, те сада нема потребе да се разговара о томе. "Oпозициjа ће интензивно причати о председничким изборима, а шта би друго радили. Jа ћу о томе да проговорим када за то дође време и када то буде", нагласио jе Николић.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА