Најновије

ИСПОВЕСТ АРКАНОВОГ ДВОЈНИКА: Гледају ме, као да су видели духа!

Дарко Малиш Даркан из Фоче запалио је друштвене мреже када је објавио фотографију поред гроба Жељка Ражнатовића Аркана и подгрејао теорије завере да је командант Српске добровољачке гарде и даље жив.

Дарко Малиш Даркан (Фото: ФБ)

Сличност између Дарка и Аркана је заиста невероватна, па Малиша од милоште зову Даркан.
Малиш каже да није објавио фотографију да би добио пажњу медија јер није ни сањао да ће изазвати толику пометњу.
- Пријатељи су ми рекли да се појавила моја фотографија на интернету и да је почело да се прича да је Жељко Ражнатовић жив, те да је дошао да посети свој гроб. Све се десило за мање од 24 сата - открио је Даркан за босанску АТВ и рекао да је на гроб отишао по савету монаха.
- Писали су да сам ја Даркан који копира Аркана и облачим се исто као он. Да долазим на гроб да се сликам како би се медијски експонирао... Далеко од тога! Никада се не бих експонирао на гробу мртвог човека. О Аркану мислим све најлепше - додаје Малиш. Даркана су, иначе, почели да поистовећују са командантом Српске добровољачке гарде пре четири године, то јест када је дошао у животно доба у којем је био Аркан када је постао познат. Каже и да му они који су познавали Ражнатовћа говоре да су им чак и црте лица исте. Малиш каже да је доживео непријатност само од хрватских цариника, као и да се дешава да га се људи у Београду - уплаше. - Увече сам стао да купим бурек кад видим човека како се приближава киоску. Када ме је угледао, пребледео је, чак су му и паре испале из џепа. Дешавало се да ме пролазници гледају зачуђено, као да виде човека који је устао из мртвих - завршава Даркан. С обзиром на невероватну сличност са Арканом, Даркану пословне понуде стижу са свих страна. Међу њима су и понуде за снимање спотова и учешће у ТВ емисијама које, за сада, није прихватио. Погледајте ОВДЕ слику са Аркановог гроба која леди крв у жилама! 
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА