Најновије

ВУЧИЋ ОДБРУСИО ТАДИЋУ: У твоје време односи су били очајни, нисмо ни причали са Црногорцима!

Премијер Александар Вучић, упитан да прокоментарише изјаву бившег председника Србије и лидера СДС Бориса Тадића да су односи између две земље катастрофални, рекао је да су ти односи управо у Тадићево време били очајни, јер тада није ни разговарано.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

- Питајте руководсто Црне Горе и нека вам они потврде кад су имали боље односе са Србијом, пре четири године или данас, и мислим да ћете чути исти одгвор - рекао је Вучић.
Он је навео да Србија после хапшења некадашњег начелника Жандармерије Братислава Дикића и осталих држављана Србије тражи објашњење правне, а не политичке природе.
Он је истакао да са са Црном Гором добри односи и да ће се тако и развијати.
Вучић је рекао да Србија и са другим земљама у окружењу има добре односе.
Са Мађарском имамо најбоље односе, са Албанијом никад боље у историји, а са Хрватском и поред несугласица боље економске односе и већу трговинску размену и већи извоз из Србије, истакао је Вучић, додајући да он броји резултате.
- Када је реч о БиХ, поред постовања Дејтонског споразума и насе природне подрске Републици Српској, водили смо осмишљену и јасну државну политику када је реч о територијалној целовитости - навео је премијер. Извор: Informer.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА