Најновије

БАКИРЕ, НАРОД ТИ ГЛАДУЈЕ! Изетбеговић из сиромашне БиХ се бахатио по Бечу са четири возила и седам телохранитеља!

Лидер босанских муслимана и актуелни председавајући Председниства БиХ Бакир Изетбеговић допутовао је у Беч са четири службена аутомобила и седам чланова обезбеђења, пише бечки Стандард прецизирајући да није познато да ли је он у званичној или приватној посети аустријској престоници.

Бакир Изетбеговић (Фото: Синхуа)

У његовој пратњи су, како се наводи, и три неидентификоване особе, а аустријске власти су од надлежних служби тражиле да госте не подвргавају уобичајеним безбедосним проверама.
Изетбеговићево обезбеђење, наводи овај аустријски дневник, борави у луксузном хотелу те да није јасно да ли Изетбеговић ове трошкове плаћа личним или средствима из државног буџета.
Стандард подсећа и на привилегије које БиХ политичари имају у, иначе, "сиромашној БиХ".
Лист подсећа на случај Вјекослава Беванде који је, према ревизорским извештајима, у 2015. години 15 дана службено боравио у Загребу и 48 дана у Сплиту те да је на гуме за његов службени аутомобил потрошено близу 5.000 евра.
Овај дневник констатује и да БиХ "преживљава захваљујући кредитима ММФ-а и Светске банке", при чему су домаће власти обећале уштеде у јавном сектору, пренео је портал Кликс. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА