Најновије

ШЕШЕЉ: Ко је све у врху српске политике био шпијун за САД

Сваки српски политичар који је ушао у амбасаду САД радио је против свог народа и државе, тврди председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Шешељ је, гостујући на ТВ Пинк, казао да је "смешно и гротескно" то што су се они тамо "олајавали" желећи једни друге да потисну.
"Скупљао сам податке годинама. Одабрао сам документа и моји сарадници и ја правимо збирку ко је све у врху српске политике био шпијун за Америку", рекао је лидер радикала. 
Шешељ је додао да се руским шпијунима у Србији није бавио јер нема опасности од Русије. 
"Она је пријатељска држава. Чак и у време Јељцина, када су гласали за санкције нашој земљи, она је мало помагала", рекао је Шешељ, али и додао да све велике државе имају своју шпијунажу, и да "нема потребе да се њима бавим док су нам наклоњене". 
Он је казао и да српске тајне службе преко руских тајних служби добијају информације о страним агентима, као и да ће у понедељак са руским амбасадором у Београду разговарати о наводном протеривању руских држављана из Србије, осумњичених за шпијунажу. 
Говорећи о подршци америчком кандидату за председника Доналду Трампу, Шешељ је казао да је он паметан човек и да су његови говори веома "паметни и концизни". 
"То што воли грубље шале, црни хумор, ласцивне речи, па и ја сам такав. Иначе би престали људи да ме слушају да причам о озбиљним стварима", закључио је Шешељ. 
Он је рекао и да би једини противкандидат на предстојећим председничким изборима могао да му буде председник Српске напредне странке и премијер Србије Александар Вучић. 
"Зар мислите да Саша Јанковић или актуелни председник Томислав Николић имају шансе против мене? Николић има минималне шансе и на овим председничким изборима може да прође као Никола Шећеровски", изјавио је Шешељ. 
Лидер радикала је за себе рекао да је он једини сигуран кандидат у првом кругу председничких избора, док ће му у другом кругу противкандидат бити "неко из прозападњачких партија".
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА