Најновије

ШИРИ СЕ КОАЛИЦИЈА ПРОТИВ МИЛА: Лекић прихватио понуду?

Носилац изборне листе велике коалиције Кључ и лидер Демоса Миодраг Лекић објавио је индиректно, вечерас у Бијелом Пољу, да је за њих прихватљива понуда Демократског фронта о заједничком формирању власти без ДПС-а.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Он је саопштио да власт треба да се гради без ДПС-а и њихових партнера, те да се одлука о учлањењу Црне Горе у НАТО мора донети на референдуму.
Када је у питању премијерско место у новој Влади, Лекић сматра да на том и осталим позицијама треба да буду најстручнији људи. Демократски фронт је понудио Кључу неколико принципа за формирање Владе без ДПС-а и његовог лидера Мила Ђукановића. Међу њима су да ће одлука о учлањењу Црне Горе у НАТО бити донета на фер и слободном референдуму, као и да нико не може имати имунитет од суочавања са правдом. Четврти принцип је да у новој Влади неће учествовати министри из Ђукановићевих влада, а пети да ће изборна опозициона листа која освоји највише гласова на изборима предложити кандидата за премијера. ДФ је у међувремену одустао од четвртог принципа. Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА