Најновије

ВОЛЕЛА БИХ ДА БУДЕМ ВЕЗАНА ЗА УЗГЛАВЉЕ КРЕВЕТА ДОК САМ ПОТПУНО ГОЛА: Фантазије о којима све жене маштају

Екипа сајта Men's Fitness је замолила девојке да им открију најпрљавије секси тајне. Ево како до вечери пуне уздаха, пољубаца и вртоглавог врхунца...

Секси....(Фото: Јутјуб)

Секси предигра

"Свиђа ми се идеја да ме неко покупи и пољуби, додирне и прислони на зид пре него што пређемо у кревет или на под. Или да ме заскочи док стојим и тако преузме контролу над мојим телом. Чак и помисао на то ме узбуђује". Кристин (26)

Играј прљаво

"Баш сам изненађена колико мали број мушкараца воли "жестину" у кревету. Уживам када ми мушкарац стави руке око облина, додирује ми косу и повуче главу уназад, а посебно волим када улази у мене отпозади. Када ми повуче косу волим да ми стави руке на врат и повуче ме ка себи". Џен (28)

Експериментисање са новим играчкама

"Никад пре нисам практиковала везивање током секса. Допада ми се идеја о потпуном предавању другој особи, препуштајући своје тело"., Стефани (25)

Спознајте привлачност лагане игре

"Уместо да само на брзину скидамо одећу са себе, више волим да ми мој партнер лагано скида комад по комад одеће и нежно додирује део тела који је изложен. Чини ми се да код мене расте узбуђеност како ми партнер скида сваки наредни комад одеће", Бека (23)

Секс у лифту

"Једноставно; желим да он заустави лифт и тамо ме заскочи. Врло секси",  Кет (29)

Униформе никад не излазе из моде

"Свака жена има фантазију у којој је укључен мушкарац у униформи. Волела бих да имам неког ко ће обући полицијску униформу, ставити ми лисице и играти грубу игру", Алиша (31)

Анђеоска тројка

"Ово је моја највећа фантазија, али се бојим да је предложим мом дечку. Желела бих да имамо још једну жену поред себе у кревету. Било би сјајно видети мог партнера како се узбуђује док ја задовољавам другу жену и она мене", Лиса (24)

Буди директан

"Ја волим када мушкарац преузме ствари у своје руке током акције и да ми каже шта тачно жели како бих га ја задовољила. То не мора да буде ништа на силу, већ врло једноставно, попут рецимо покрета када својом руком повуче моју главу или када ми каже да се спустим на колена и задовољим га. Пола мог задовољства долази од тога да њега задовољим", Ерин (29)

Секси додири

"Волела бих да будем везана за узглавље кревета док сам потпуно гола и да ми он додирује сваки сензуални део тела. Та врста додира је сваки пут прави ватромет", Фелиша (22)

Пољуби је страсно

"Никад не заборављајте важност љубљења... које траје мало дуже. Мушкарци нису свесни колико су те ствари важне када говоримо о страсти код жене", Рејчел (24) Какве порниће жене обожавају да гледају погледајте ОВДЕ. Извор: menshealth.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА