Најновије

ДСС ТВРДИ: Вучић је стао на губитничку страну

ДСС је Вучићу упутила критику због тога што је пре америчких избора био у посети Клинтоновој фондацији.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Како се наводи у саопштењу ове странке, Вучић се тиме директно укључио у кампању губитнице америчких избора, чиме је показао кратковидост спољне политике коју креира.
- Премијер Александар Вучић исказао је озбиљну неодговорност и непромишљеност када је учествовао на годишњој конференцији Клинтон фондације, чиме се непосредно укључио у изборну кампању губитнице Хилари Клинтон. Тако је победа Доналда Трампа изнела на видело сву кратковидост спољне политике актуелне Владе Србије - наводи се у саопштењу ДСС-а поводом победе републиканског кандидата на изборима. 
ДСС је честитала Трампу убедљиву победу на изборима и оценила да ће време бити једини судија о будућој америчкој политици према Србији и региону. 
- Несумњиво је да однос САД према Србији после уласка Трампа у Белу кућу не може да буде неповољнији него у време владавине Клинтонове, Бушове и Обамине администрације, чија је политика према Србији била све друго само не пријатељска. ДСС се нада да ће се српско-амерички односи у наредном периоду мењати у правцу другачијих, искрено пријатељских, заснованих на уважавању обостраних интереса и поштовању територијалног интегритета Србије - наводи се у саопштењу. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА