Најновије

ПРЕДСЕДНИЧКИ КАНДИДАТ УПОЗОРИО ВУЧИЋА И НИКОЛИЋА: Не ругајте се више Русима!

Oно што за шта, већ дуго, јавно изражавам бојазан, да садашњи премијер и председник Репблике, намеравају да нас, све заједно, "преведу жедне преко воде", и без народног изјашњавања, колективно изведу са српског Косова и Метохије, напусте државну политику војне неутралности, утерају нас у НАТО-тор и наставе да газе ћорсокаком званим "ЕУ нема алтернативу", ових дана се убрзано остварује - изјавио је кандидат за председника Србије Милан Стаматовић, наглашавајући да за Вучића и Николића, када је у питању Српско-руски хуманитарни центар, на дневном реду није више његово изједначавање са дипломатским статусом какав у Србији већ има НАТО, већ свођење нишког центра на ниво једне од више хиљада хуманитарних невладиних организација.

Све видљивији јаз између Вучића и Николића (Илустрација: Правда)

 - Још једном им поручујем да се више не ругају Русима и да о питањима међународног уставноправног положаја Републике Србије, као и променама њеног унутрашњег устројства, рачунајући и територијалну недељивост Србије или улазак у разне војне савезе или наднационалне државне заједнице, одлуку могу да донесу једино грађани ове земље на референдуму - упозорава Стаматовић.

Сваки други пут, укључивши и "насилну узурпацију уставних права и надлежности" од стране председника Владе и председника Републике и одрођених центара моћи под њиховом командом, води у неуставно стање које сваки правни и политички лаик, сваки грађанин може да крсти једино као државни удар - став је Милана Стаматовића који још једном апелује на Уставни суд Србије да се коначно лати свога посла, јер ће, у супротном, заједно са својим налогодавцима, бити одговоран за покушај рушења уставног поретка земље. Стаматовића је члана председништва Српске народне партије (СНП) и председник Општине Чајетина. Шта је Стаматовић рекао о евентуалном уласку Србије у ЕУ и НАТО погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА