Најновије

БЕЗОБРАЗНИ СЕКС ПОТЕЗИ: Жене се узбуде до лудила кад им ово раде, а стиде се да признају!

Свака жена има нешто што само она воли и што се можда другим женама не би допало, па се мушкарци често питају: Како да знамо шта која жена воли? Портал Viral Thread доноси неколико ствари које жене воле у кревету, а ретко то желе да признају:

Уради оно на шта она откида (Фото: Јутјуб)

1. Када ствари постану мало грубље. Има пуно прилика када нежност мушкарца може да буде пут ка напријед, али у исто вриеме девојке уживају с времена на време у мало грубости. Секс је страст, а ништа не "вришти" више страст као када постанете помало прљави. 2. Воле да их подигнете! "Свиђа ми се идеја да ме неко подигне и пољуби, додирне и стави уза зид пре него што акцију пребацимо на кревет или на под", рекла је Кристин (26) за Вирал Тхреад.
3. У јавности. У сексу је све у контексту. И не постоји ништа узбудљивије него тренутак када сте на ризичном месту.
4. Маљаве груди. Немојте да се заварате. Пуно дама воли прави мачо стил и маљаве груди, па чак и ако кажу да не воле, не обраћају превише пажње на то. 5. Повлачење за косу. Анкета коју је спровео Вирал Тхреад показала је да је на трећем месту најпожељнијих агресивних покрета у кревету од стране жена управо повлачење за косу. Зато не будите стидљиви, али не вуците прејако, у сексу све треба да буде “у средини”. 6. Игрице са улогама. Не причамо овде о чудним улогама које смо имали у школама, већ о новом нивоу секси ствари. Казанова ствари. Гладијатори, полицајци... Схватате поенту? 7. Наређивање. Нико не зна када се то догодило, али негде у људском уму сви ми се помало "ложимо" на моћ и доминацију. Не постоји девојка која не жели да јој мушкарац шапне на уво тачно шта жели од ње! 8. Прљаве речи. Прљави разговор често се помиње као најбоље подизање расположења. Међутим, речи које жене често желе да чују су веома гадне. Увек је јако зезнуто да знате где је граница, али тестирајте мало по мало... 9. Нежно дављење. А сада је дошао на ред за чудбне ствари. Ово је растући тренд када уђете на дивљу страну секса. Ово није неки хардкор, спречавање дисања и слично. Ово је нежна врста дављења, али опет не превише нежна. Ако желите секс за памћење, погледајте још савета ОВДЕ. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА