Најновије

НОСИО ЈЕ ЊЕНО ПРЕЗИМЕ, КУМ ИМ ЈЕ БИО АРКАН: Ова лепотица је Легијина прва жена! (ФОТО)

Маја Луковић, прва жена Милорада Улемека Легије, рођена је у Канади, где се преселила након краха њеног брака са Легијом. Она је иначе глумица, а глумом се бавила у српском позоришту у Торонту, где је глумила у представи "Ми чекамо бебу".

Милорад Улемек Легија (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Са Улемеком је у браку била пет година, а са њим је, наводно, ишла и на ратиште. 
- Милорада сам упознала у Ердуту 1992. године, када сам као новинар канадске телевизије дошла да извештавам о догађајима у Југославији. Љубав између нас је напросто букнула. Било је то љубавно лудило, сви су знали колико се Милорад и ја волимо. Венчали смо се 1994. Кумови су били моја пријатељица Сандра и Жељко Ражнатовић Аркан - изјавила је Маја Луковић 2004. године.
Са Легијом иначе има и кћерку, Николију.
- Када сам ушла у седми месец трудноће, Милорад ми је наредио да идем у Торонто да се породим. Кад је Николија рођена, крајем 1998, звао је по пет пута дневно и говорио: “Љубави, љубави, како сте ми?”. Међутим, две недеље после ћеркиног рођења поручио ми је да не жели више да има породицу. Жао ми је што је добар човек Милорад Луковић постао лош човек Милорад Луковић. Таквог, доброг Милорада ја ћу увек волети, али тог Легију уопште не познајем - рекла је у једном интервјуу Маја Луковић.
И да, Милорад је носио презиме своје жене.Тек након хапшења вратио јој је презиме Луковић, које је узео од њеног оца.
2014. године српска штампа писала је да се Маја и Николија селе из Канаде у Србију, јер наводно Николија више није могла да поднесе притисак тинејџера, који су је кињили и провоцирали кад су сазнали да јој је отац човек који је у Србији осуђен на максималну казну затвора због убиства премијера Ђинђића.
Она је по доласку у Србију посећивала оца у Забели.
Легија се након Маје оженио актуелном супругом Александром, са којом има троје деце.
Извор: espreso.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА