Најновије

(НЕ)ПОДОБАН: Поповић позван на Молитвени доручак код Обаме

БЕОГРАД - Председник Српске народне партије (СНП) Ненад Поповић борави у тродневној посети САД где ће учествовати на традиционалном Молитвеном доручку, који организује председник Америке Барак Обама, саопштено је из те странке. Током посете САД он ће, како се наводи, имати низ састанака са представницима америчког Сената и Конгреса, као и званичницима америчког Стејт дипартмента.
Поповић (Фото: ЈуТјуб)

Поповић (Фото: ЈуТјуб)

Како је најављено Поповић ће у разговорима са америчким званичницима изнети позиције СНП о мигрантској кризи, где ће инсистирати на томе да неконтролисани прилив миграната на европски континент представља велику безбедносну претњу за читаву Европу, те да Србија треба да посегне за постављањем физичких баријера на својим јужним границама, као што је то Америка урадила на граници са Мексиком. Такође ће разговарати и о потреби да тема српске имовине на Косову и Метохији хитно буде стављена на агенду свих међународних разговора који се воде о Косову како би својина државе и грађана Србије у покрајини била заштићена. Поповић ће, како се наводи, нагласити да је очување Републике Српске у оквирима Дејтонског споразума гарант мира и стабилности читавог региона и један од најважнијих националних интереса Србије.
Прочитајте још:ШЕШЕЉ УДАРА У ОСИЊАК: Америка финансира институције и медије у СрбијиОТПОЧЕО РАТ У ВЛАДИ: Вучић јавно откачио Дачића!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА