Најновије

ГОСПОДАР НЕБА "ТУПОЉЕВ": Руска армија модернизује стратешки бомбардер ТУ-160! (ВИДЕО)

Надограђена конфигурација стратешког руског бомбардера „тупољев“ Ту-160 могао би да полети 2019. године, изјавио је командант Ваздухопловних снага Виктор Бондарев. Руске Ваздухопловне снаге планирају да купе најмање 50 таквих авиона.
ТУ-160 (Фото: Flickr)

ТУ-160 (Фото: Flickr)

„Верујем да ће унапређени ТУ-160 полетети 2019. године“, рекао је он, одговарајући на питање о изгледима за наставак производње авиона „тупољев“ Ту-160. www.youtube.com/watch Прошле године одлучено је да се настави производња бомбардера „тупољев“ Ту-160 и да се одложи развој нове генерације бомбардера до неког каснијег датума. www.youtube.com/watch Заменик руског министра одбране Јуриј Борисов изјавио је да ће надограђени „тупољев“ Ту-160 имати потпуно нове параметре у поређењу са авионима који су тренутно у употреби. Он је додао да ће произвођачи наставити са припремама за производњу унапређених бомбардера у складу са распоредом, трудећи се да елиминишу постојеће недостатке. www.youtube.com/watch Модернизована верзија руског стратешког бомбардера „тупољев“ Ту-160 биће опремљена неколицином најновијих ракета и најсавременијим моторима. www.youtube.com/watch Нови мотори омогућиће да авион прелети додатних 1.000 километара.
Прочитајте још:Нема повлачења: Неодлучност Запада и Путинова геополитичка игра у Сирији и УкрајиниРОГОЗИН ОДГОВОРИО: Генерал Бридлав је специјалиста за афганистанске свадбе!ТУРЦИ ТУКУ СВОМ СНАГОМ: Снимак напада на Русе! (ВИДЕО)
Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА