Најновије

КАКАВ ЦАР: Душан урнебесно позвао Сандру Африку да му буде пратиља на матури! (ВИДЕО)

Душан Вуковић из Новог Жедника постао је експресно хит на интернету, пошто је преко Јутјуба позвао Сандру Африку да му буде пратиља на матурској вечери, и то на изузетно духовит начин.
Душан позвао Сандру Африку да му буде пратиља (Фото: Јутјуб, Фејсбук)

Душан позвао Сандру Африку да му буде пратиља (Фото: Јутјуб, Фејсбук)

– Ово сам узео од деде, али обећавам да ћу до матуре да купим своје одело – уверљиво почиње своје обраћање певачици Душан. – Сви мисле да је Колумбо постигао велико откриће са његовом Америком, али не и ја. За мене је откривање Африке било много значајније – наставља Душан и, онако, ко од шале, из даљине убацује лопту у кош гађајући без гледања, леђима окренут обручу. – После тебе, Сандра, географија ми више никад није била иста – надахнуто ће матурант. – Неки ће мислити због овог да сам луд, али, реално - ако не покушаш, нећеш ни успети – резонује Душан. – Од свих кривина та твом телу, најлепши ми је твој осмех – наставља да мудрује он. Погледајте, уосталом, у урнебесном видео снимку како је Душан позвао Сандру да му буде пратиља на матури: www.youtube.com/watch
Прочитајте још:АУ! Тамара Ђурић гола у базену! (ФОТО 18+)ЗАБОРАВИЛИ СУ КАКО ПЕВА: Сви гледали у њен деколте, нико је није слушао (ВИДЕО)
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА