Најновије

ИНЦИДЕНТ НА МИТИНГУ СОЦИЈАЛИСТА: Активисти СПС скандирали против Вучића (ВИДЕО)

БЕОГРАД - Спорадични сукоби између коалиционих партнера СНС и СПС већ месецима не јењавају. И мада се челници обе странке најчешће ограђују тврдећи да озбиљне размирице не постоје, њихови активисти, чини се, не деле такав став.

Активисти СПС-а испред Арене (Фото: Јутјуб)

Група активиста СПС-а испред београдске Комбанк Арене данас је на сав глас скандирала увреде на рачун председника Владе Србије и лидера напредњака Александра Вучића.

Наиме, група од петнаестак активиста СПС-а праћена трубачима на сав глас је узвикивала позанату паролу: "Вучићу, педеру!"

Активисти су, након тога, поруку коалиционим партнерима послали и певајући песму: "Могу само да нас мрзе они што нас не воле".

На званичном ниову ситуација је сасвим другачија.

Заменик председника Социјалистичке партије Србије Александар Антић управо је јуче изразио очекивање да ће та партија након избора бити део владе, заједно са Српском напредном партијом.

"То би било добро за стабилност Србије и за наставак започетих реформских послова. Ми правимо најбољи могући изборни резултат за СПС и желимо да после избора наставимо са СНС-ом посао великих реформи, у чему сарађујемо на обострано задовољство", рекао је јуче Антић. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА