Најновије

НАКОН ШЕШЕЉЕВИХ ПРЕТЊИ ОДМАЗДОМ: Ослобођен Звонко Михајловић - "Нису нашли оно што су тражили"

ШТРПЦЕ - Бивши председник општине Штрпце Звонко Михајловић који је под сумњом да илегално поседује оружје јутрос брутално ухапшен од стране специјалних јединица у својој породичној кући у Штрпцу Косовске полиције, пуштен је из притвора.

Звонко Михајловић (фото: Јутјуб принтскрин)

Он је по изласку из притвора за ТВ Херц рекао да су Специјалне јединице полиције “Росу” из Урошевца јутрос упале у његову кућу насилно, да су имали налог за претрес због наводне дојаве о поседовању оружја.
- Они су свој део посла одрадили, претражили, наравно нису нашли оно што су тражили јер не могу наћи нешто што не постоји. И након тога су мене са лисицама на рукама привели у станицу полиције у Урошевцу, где сам дао изјаву – изјавио је Михајловић.
Михајловић је рекао да је процедура трајала неколико сати и да је понашање припадника косовске полције коректно, изузев неколико провокација које су се односиле на његово политичко опредељење и лидера његове странке.
– Случај је предат тужилаштву и очекујем позив за двадесетак дана и појављивање пред судом. Шта ће бити садржај оптужнице не знам, иза овога стоје мотиви политичке природе, не желим да спекулишем ко стоји иза овога али се надам да ћу и то сазнати – рекао је Михајловић.
Звонко Михајловић је председник Окружног одбора СРС на КиМ, члан Централне отаџбинске управе СРС и актуелни кандидат за народног посланика у Скупштине Србије на листи Српске радикалне странке. Подсетимо, лидер СРС Војислав Шешељ рекао је на јучерашњој конференцији за медије да су Михајловића ухапсиле "албанске сепаратистичке и терористичке власти на КиМ". Он је затражио хитну седницу Владе Србије како би се предузела акција да се Михајловић ослободи. - Ако Михајловић не буде ослобођен онда Србија треба да предузме мере одмазде - рекао је Шешељ. 
Извор: Телеграф, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА