Најновије

Вучић: Никоме нећу дозволити да Србију гурне у хаос зарад својих ситних и себичних интереса

БЕОГРАД - Премијер и лидер СНС Александар Вучић у првом постизборном интервјуу каже да никоме неће дозволити да Србију гурне у хаос зарад својих ситних и себичних интереса.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Коментаришући актуелни рат за цензус у коме су функционери коалиције ДСС - Двери, почели чак и да бију чланове Републичлке изборне комисије, Вучић наглашава да воља грађана Србије мора да се поштује.

 - О томе ко је прешао а ко није прешао цензус одлучује РИК у складу са гласовима које је дао народ. Народ је носилац суверенитета, он је нама политичарима дао своје гласове...Мени лично је свеједно. Искрено, волео бих да сви прођу цензус - каже Александар Вучић.

На питање новинара да ли се плаши хаоса уколико се после новог бројања гласова испостави да је неко испод цензуса, премијер каже:

 - Не плашим се никаквог хаоса. Те који изазивају инциденте и сукобе гледам као људе који на неодговоран начин гледају у будућност. Једино што им је важно јесте да буде циркуса у парламенту. А парламент не сме да буде ријалити. Скупштина није ни "Фарма", ни "Парови".

На питање у вези са коалиционим партнерима и Ивицом Дачићем, Вучић је одговорио:

 - Не бих да се изјашњавам по том питању, Видим да људи из СПС на сваком кораку говоре да они не желе да буду у Влади, и то посебно не желе, како кажу, под оваквим условима. Па не знам шта бих ја ту више рекао...Можда негде имају боље услове и боље друштво. То је питање за њих, а не за мене. Добро је да се они изјашњавају и да нико из СНС до сада није истрчавао по том питању, рекао је премијер, између осталог у интервјуу за "Информер". Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА