Најновије

БЕЗ УЛТИМАТУМА Пјонгјанг: Овако ћемо напасти Вашингтон (ВИДЕО)

Северна Кореја објавила је нови пропагандни снимак симулације ракетног напада на Вашингтон, председништво и друге зграде владе Јужне Кореје.

(Фото: Јутјуб)

Видео снимак објављен је на сајту ДПРК Тудеј, који је пре десет дана објавио снимак симулације нуклеарног напада на Вашингтон.
После четврте нуклеарне пробе Пјонгјанга 6. јануара расту тензије на корејском полустрву. Лидер Северне Коереје Ким Џонг-ун изјавио је да ће спровести нуклеарне пробе и лансирати ракете као одговор на војне маневре Јужне Кореје и САД.
Нови снимак под називом "У недостатку одговора на ултиматум", који траје 88 секунди, приказује наводне ракетне нападе на зграду председнице Јужне Кореје Парк Геун-хје.
Снимак се завршава реченицом: "Све ће бити претворено у пепео".
Пјонгјанг је пре десетак дана поставио "ултиматум" Сеулу од којег захтева да се извини за изјаву да наводно треба "обезглавити" руководство Северне Кореје.
- Ако издајница (председница Јужне Кореје) Парк Геун-хје и њена банда не реагују...тешка артиљерија ће покренути немилосдрну војну акцију - навеле су тада власти Пјонгјанга. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА