Најновије

ВУЧИЋ: Да молим Дачића због фотеље - тај филм нећете гледати

Премијер и председник СНС Александар Вучић изјавио је данас да му не пада на памет да моли било кога како би направио владу и остао „у фотељи”, па ни Ивицу Дачића.

Фото: Јутјуб

„Да молим за фотељу, тај филм нећете гледати”, рекао је Вучић, одговарајући новинарима како види медијске написе да је Дачић, наводно, рекао најужем кругу СПС да ће га Вучић „на коленима молити да уђе у владу”.
„Онај ко ме зна добро, зна да ни за много веће ствари у животу никога не бих молио, а камоли Дачића да останем у фотељи”, рекао је Вучић новинарима у Владичином Хану, уз напомену да не зна да ли су ти медијски наводи тачни.
Он је рекао да није заинтересован да Дачића моли за било шта, нити да моли било кога другог.
Нећу правити никакве компромисе са политиком прошлости и са онима који су урушавали земљу или би то да чине у будуће, поновио је.
„Не интересује ме да ли ћу бити на власти, нисам се родио у фотељи. Поносан сам на оно што сам радио и то добронамерни људи могу да виде”, рекао је Вучић.
Он је навео да би можда молио некога за то да Србија добије нешто важно или да грађанима буде боље, али не да би остао у фотељи. Извор: Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА