Најновије

ИЗБИО РАТ У ВЛАДИ, ЗОРАНА ОДБРУСИЛА ДАЧИЋУ: Не секирај се и не брини за...

Потпредседница Владе Зорана Михајловић оценила је као "у најмању руку некоректном" изјаву лидера СПС Ивице Дачића о председнику Србије Александру Вучићу и СНС да он подржава Вучићеву политику можда и више него неки из његове странке.

Михајловић и Дачић (Фото: Јутјуб)

Михајловићева, која је и чланица председништва СНС, каже да Дачић уместо о СНС треба више да брине својој Социјалистичкој партији.

"Дачићу, не секирај се и не брини за нашу странку, јер има толико људи у СНС који су стали уз Вучића и његову политику о најзначајнијем питању - постизању компромиса о Косову", рекла је она, наводи се у саоспстењу из њеног кабинета.

Снага Вучића није само у томе што га подржава наша странка, већ што има огромну подршку градјана, истиче Михајловићева и додаје да је то његова снага.

"Не очекујем овакве поруке од оних који су део наше коалиције, управо захваљући подршци коју има Александар Вучић", закључила је Михајловићева.

У разговору за Н1 Дачић је на питање како је разумео недавни Вучићев коментар да "знајући СПС, он не би изашао из владе ни за шта на свету", шеф српске дипломатије је рекао:

"Што се тиче СПС, ми смо поуздани партнери, Вучић и ја имамо пријатељске односе. Нас везује политика, ја се срчано залажем за ту политику и не верујем да постоји било ко други на политичкој сцени, ко то више ради од мене. Можда и више него многи из његове партије, или из партија које су биле на његовој листи", рекао је Дачић.

Шешељ коначно рекао шта мисли о Вучићевом предлогу за разграничење, више сазнајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Како је Дачић дочекао Захарову.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА