Најновије

ОПУСТИЛА СЕ ПОСЛЕ КАМПАЊЕ: Дачићева омладинка показала атрибуте!

Опа! Дачићева омладинка се разгаћила, што би рекао народ.

Дачићева омладинка показала атрибуте (Фото: Инстаграм)

Наиме, млада социјалисткиња Јелена Самарџић, која је током ове предизборне кампање била и више него активна, о чему најбоље сведочи то што је презиме лидера СПС-а Ивице Дачића тетовирала на руци, а лого СПС-а исцртавала на ноктима, напокон је одахнула. Избори су прошли, кампања је завршена, а она се посветила уживању у спа центрима, из којих чашћава своје многобројне пратиоце голишавим фотографијама.

Млада социјалисткиња из Прибоја, која се неретко фотографише са функционерима СПС-а, међу којима су и лидер СПС-а Ивица Дачић, почасни председник Милутин Мркоњић, али и бунтовни потпредседник Бранко Ружић, попут праве старлете, заводљиво је позирала у минијатурном црном бикинију, који открива све њене атрибуте. Ту слику је затим објавила на друштвеној мрежи Инстаграм и побрала око 100 лајкова.

Za kraj 🙌👑 Ozbiljnost je bila samo trenutna ❤ #socijalisti

A photo posted by Jelena Samardzic (@dark_lady_87) on Apr 19, 2016 at 8:34am PDT

Та голишава фотографија једна је од бројних провокативних слика које млада социјалисткиња објављује на друштвеним мрежама. Претходно је објавила слику на којој долази до изражаја њено бујно попрсје, али и стомак, а све то захваљујући томе што на себи има кратку атлетску мајицу.
Јелена Самарџић, која се на Инстаграму представља као „дарк лејди“ илити „мрак дама“, у жижу јавности најпре је доспела помоћу „СПС ноктију“. Наиме, она се на свом налогу на друштвеној мрежи Твитер похвалила фотографијом ноктију обојених у црвено и на којима је био исписан лого њене странке, као и број три, који је био редни број СПС-а на гласачком листићу.

#socijalisti #socijalistickapartijasrbije #izbori2016 #dopobede #sps

A photo posted by Jelena Samardzic (@dark_lady_87) on Apr 8, 2016 at 1:46am PDT

Ту се није зуставила, па је чак тетовирала и презиме председника СПС-а Ивице Дачића на руци. Самарџићева је за медије тада изјавила да најбоље увек остаје за крај. - Пошто нисмо стигли да урадимо „Дачић“ на ноктима, онда је идеално место за то била рука. Овога пута тетоважа је урађена на левој руци, симболично, и на ћирилици, наравно. Нокти и СПС тетоважа су се свима допали, а мислим да је уживо много боље и лепше. Све је изазвало позитивне реакције, што показују осмеси и слике на Твитеру кад су долазили социјалисти. Идеја је много, избори се ближе и мислим да је свима јасно за кога треба да гласају - рекла је она, истичући да „социјалисти немају конкуренцију“.

💛🔴

A photo posted by Jelena Samardzic (@dark_lady_87) on May 9, 2016 at 1:19pm PDT

 Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА