Најновије

ПРЕВАРИЛА САМ МУЖА СА ЖЕНОМ: И то је најбоље што ми се десило икад!

Тог дана, након што сам одвела сина у вртић, мајка његовог друга позвала ме је на кафу код ње и том приликом упознала са својом сестром која је била у посети. Бјанка. Моментално ме је привукла њена срдачност, отвореност и смисао за хумор.

Опа! (Фото: Јутјуб)

Никада ме нису привлачиле жене, нити је она деловала тако на мене, али она ми се допала на други начин, осетила сам да смо постале блиске. Издражавам целу породицу својом платом, радим око 60 сати недељно и иако имам добар брак, од супруга сам се доста удаљила јер кући дођем касно, толико уморна да истог тренутка заспим. Почела сам да тонем.
Бјанка ми је стално делила комплименте. Никада себе нисам доживљавала као лепотицу, па сам била изненађења, али ми јесте пријало. Једном приликом дошла је код мене на кафу и спонтано спо упловиле у причу о везама. Бјанка је имала толико авантура да сам само могла да јој завидим. Али нисам, била сам одушевљена и пријало ми је ћаскање о таквим врућим темама. Нисам ни приметила да сам се узбудила.
Пришла ми је шапнули ми да би волела да ме љуби свуда по телу и да се спусти ниже. Смејала сам се и тако се завршило. Пар недеља касније дошла је по мене на посао колима. Поново ми је тражила исто. Овог пута сам јој дозволила. И то на путу до моје куће.
Уверавала ме је да нисам учинила ништа лоше јер прељуба није прељуба ако је са женом. Поновиле смо то још једном. након тога схватила сам да такве авантуре себи не смем да дозволим више. Нисам могла да кријем аферу од супруга и све сам му признала. Био је сломљен, али смо прегурали брачну кризу. Сада смо поново заљубљени, излазимо заједно и чешће водимо љубав. Више сам се посветила и себи, смршала и почела да се шминкам и другачије се облачим,. Самопоуздање ми је сада много јаче, а верујем да све дугујем њој. Иако сам морала да прекинем нашем пријатељство. Због себе...
Извор: Блиц Жена

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА